Πάτρα: ''Παιδιά δίνω σε όποιον ή όποια με πατήσει 50€«!

Άναυδους άφησε ένας 35χρονος τους θαμώνες καφετέριας στο κέντρο της πόλης - Μπήκε μέσα και άρχισε να μοιράζει 50άρικα...

Σύμφωνα με το dete.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο 35χρονος μπήκε - το μεσημέρι της Κυριακής - στην καφετέρια και σε όσους εκείνη τη στιγμή έπιναν τον καφέ τους είπε ότι είναι από το πανεπιστήμιο, δηλώνοντας παράλληλα ότι «κάνει μια έρευνα για να δει πόσο φθείρονται τα υλικά»!

Στη συνέχεια, δείχνοντας ένα μπουφάν, είπε με απόλυτη σοβαρότητα: «Θα φορέσω το μπουφάν και θα ξαπλώσω. Όποιος με πατήσει του δίνω 50 ευρώ».

Οι θαμώνες της καφετέριας έμειναν με το στόμα ανοικτό και κάποιοι άρχιζαν να χασκογελούν. Οι περισσότεροι νόμιζαν ότι ο 35χρονος έκανε πλάκα, κάποιοι άλλοι τον πέρασαν για τρελό. Πάντως, μια κοπέλα προσφέρθηκε να τον πατήσει, αφού τον ρώτησε αν ήταν σίγουρος γι' αυτό. Της απάντησε θετικά, ξάπλωσε και το σόου άρχισε.

Η κοπέλα άρχισε να τον πατά σχεδόν επί πέντε λεπτά, για να δοκιμαστεί (υποτίθεται) η αντοχή του μπουφάν και να γίνει η έρευνα! Κάποια στιγμή, μάλιστα, της σκούπισε τα παπούτσια, λέγοντας ότι το πάτημα θα ήταν με καθαρισμένα παπούτσια διαφορετικό!

Όταν το πάτημα τελείωσε, ο απίστευτος «ερευνητής» σηκώθηκε όρθιος και έδωσε στην κοπέλα ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ! Τότε όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, καθώς κατάλαβαν ότι μπορεί το σκηνικό που είχε στηθεί να είχε μεγάλη πλάκα, αλλά ο ίδιος το έλεγε και το εννοούσε όταν ισχυριζόταν ότι έδινε 50 ευρώ σε όποιον ή όποια τον πατούσε.

Ήταν η στιγμή που μια άλλη κοπέλα ξεθάρρεψε και τον ρώτησε αν μπορούσε να τον πατήσει κι αυτή με αντάλλαγμα τα 50 ευρώ. Ο «δοκιμαστής μπουφάν» απάντησε θετικά, το σόου με το πάτημα επαναλήφθηκε, και η κοπέλα πήρε και αυτή στο τέλος ένα πενηντάευρο!

Κάπου εκεί όμως το... πείραμα τελείωσε! Τρίτος ή τρίτη δεν πρόλαβε να υπάρξει, αφού ο «δοκιμαστής» έφυγε με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει σύντομα για να ξαναδοκιμάσει μπουφάν, με τη μέθοδο του.... πατήματος...

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!