Προς λήξη η κορεατική ένταση

Έπαψε να υπάρχει ο κόκκινος συναγερμός στις στρατιωτικές αρχές της Βόρειας και της Νότιας Κορέας, οδηγώντας σε εκτόνωση της έντασης που υπήρχε τις τελευταίες εβδομάδες.

Η Βόρεια Κορέα επανέφερε το βαθμό επιφυλακής στο προ της κρίσης επίπεδο, οδηγώντας τις νοτιοκορεατικές αλά και τις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις σε αντίστοιχη κίνηση.
Εκπρόσωπος του νοτιοκορεατικού υπουργείου Άμυνας δεν θέλησε πάντως να σχολιάσει την πληροφορία. Υπενθυμίζεται ότι η ένταση στην κορεατική χερσόνησο κλιμακώθηκε στις 23 Νοεμβρίου, όταν η Πιονγκγιάνγκ βομβάρδισε νοτιοκορεάτικο νησί που βρίσκεται κοντά στις ακτές της Βόρειας Κορέας, σε απάντηση στρατιωτικών ασκήσεων της Ν. Κορέας κοντά στα θαλάσσια σύνορα των δύο χωρών.

star.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!