«Συνελήφθη» πράκτορας… όρνιο!

Οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας «συνέλαβαν» ένα όρνιο με την κατηγορία της κατασκοπίας για λογαριασμό του Ισραήλ, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το όρνιο μετέφερε έναν δέκτη GPS που έφερε το όνομα του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ, πυροδοτώντας φήμες ότι είναι μέρος συνωμοσίας των Σιωνιστών.

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που η μυστική υπηρεσία του Ισραήλ, η περιβόητη Μοσάντ, κατηγορείται για «στρατολόγηση» και χρησιμοποίηση πρακτόρων από το ζωικό βασίλειο.

Η Αίγυπτος, μόλις τον περασμένο μήνα, υπονόησε ότι η Μοσάν ευθύνεται για τις επιθέσεις καρχαριών στο θέρετρο του Σαρμ Ελ Σέιχ.

Από την πλευρά του το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ είχε απορρίψει μετά βδελυγμίας τις κατηγορίες σχολιάζοντας δηκτικά ότι η κυβέρνηση της Αιγύπτου «πρέπει να έχει δει πολλές φορές την ταινία “Τα Σαγόνια του Καρχαρία”».

Η «σύλληψη» του όρνιου έγινε όταν, πριν από λίγες ημέρες, προσγειώθηκε στην έρημο.

zougla.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!