Αρνήθηκαν τη μεταθανάτια χάρη στον Billy the Kid

Την απόφασή του να μην απονείμει χάρη στον θρυλικό Billy The Kid, έναν από τους πιο διάσημους παράνομους της Άγριας Δύσης, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης του Νέου Μεξικού.
Αρνήθηκε τελικά ο κυβερνήτης του Νέου Μεξικού Μπιλ Ρίτσαρντσον να απονείμει μεταθανάτια χάρη στον στον Billy The Kid, έναν από τους θρύλους της Αγριας Δύσης ο οποίος σκοτώθηκε από τον σερίφη Πατ Γκάρετ στις 14 Ιουλίου 1881 σε ηλικία 21 ετών.

"Αποφάσισα να μην απονείμω χάρη στον Billy The Kid", δήλωσε ο κυβερνήτης στη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του ABC "Good Morning America".

Ο Ρίτσανρτσον είχε δηλώσει νωρίτερα πως ασχολείται με την υπόθεση αυτή από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του, κυρίως λόγω των πληροφοριών ότι ο τότε κυβερνήτης Λιού Ουάλας είχε υποσχεθεί ότι θα δώσει χάρη στο νεαρό παράνομο που το πραγματικό του όνομα ήταν Ουίλιαμ Μπόνεϊ.

Ο θρύλος του Billy The Kid ενέπνευσε δεκάδες βιβλία, ταινίες και κόμικς. Είναι γνωστό ότι του αποδίδουν τουλάχιστον τέσσερις δολοφονίες, αλλά ορισμένοι ιστορικοί πιστεύουν ότι είχε δολοφονήσει 21 ανθρώπους

cosmo.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!