Σε τεντωμένο σχοινί η ειρήνη στην Παλαιστίνη

Νεκρός έπεσε τα ξημερώματα ένας νεαρός Παλαιστίνιος που δέχτηκε πυρά από Ισραηλινό στρατιώτη, σύμφωνα με παλαιστινιακές νοσοκομειακές πηγές. Η Παλαιστινιακή Αρχή εξέφρασε την ανησυχία της για την επικίνδυνη κλιμάκωση της βίας από τον ισραηλινό στρατό.


Ο Μοχάμεντ Νταράγκμ, περίπου 20 ετών, βρισκόταν κοντά σε φυλάκιο βορειοανατολικά της Νάμπλους. Φιλονίκησε με τους στρατιώτες που βρίσκονταν στο φυλάκιο, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τον πυροβολήσει. Σύμφωνα με την εκδοχή που μεταδίδει το ισραηλινό ραδιόφωνο, το θύμα προσπάθησε να χτυπήσει το στρατιώτη, ο οποίος αμυνόμενος τον πυροβόλησε.

Πρόκειται για το δεύτερο θάνατο Παλαιστινίου από το ισραηλινό στρατό, μέσα σε 48 ώρες. Το Σάββατο, μια διαδηλώτρια πέθανε, δηλητηριασμένη από δακρυγόνα (περισσότερα, εδώ).

Έντεκα ακτιβιστές που διαμαρτύρονταν έξω από την οικία του Αμερικανού πρεσβευτή στο Τελ Αβίβ για το θάνατο της γυναίκας, συνελήφθησαν.

"Η ισραηλινή κλιμάκωση της δύο τελευταίες ημέρες έχει στόχο να διαλύσει κάθε ελπίδα για μια ειρηνευτική διαδικασία", τόνισε ο εκπρόσωπος της Παλαιστινιακής Αρχής Ναμπίλ Αμπού Ρουντέινα. Ζήτησε από τις ΗΠΑ και τη διεθνή κοινότητα να μεριμνήσουν για την αποκατάσταση της ηρεμίας.

Εν τω μεταξύ, η ισραηλινή αστυνομία συνέλαβε πέντε Παλαιστίνιους, που θεωρούνται ύποπτοι ότι εκτόξευσαν ρουκέτα με στόχο το μεγαλύτερο γήπεδο ποδοσφαίρου στη δυτική Ιερουσαλήμ.

enet.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!