Πρωτοχρονιάτικο καψόνι του Πούτιν στον Υπουργό Ενέργειας!

Μάθημα συμπεριφοράς πολιτικής με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο επέλεξε να κάνει ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, στον υπουργό Ενέργειας της χώρας, Σεργκέι Σμάτκο, τον οποίο «έστειλε» για Πρωτοχρονιά στα μέρη της Ρωσίας που δεν έχει ακόμη ηλεκτρισμό!

 

Η Ρωσία είχε αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα με την κακοκαιρία με χιλιάδες πολίτες στην επαρχία και τα περίχωρα της Μόσχας να μένουν για μέρες χωρίς ρεύμα. Τα προβλήματα είχαν λυθεί σχεδόν στο σύνολο τους όταν ένα νέο κύμα κακοκαιρίας και –κυρίως- ισχυρών ανέμων δημιούργησε νέα προβλήματα με αποτέλεσμα αρκετά χωριά και περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι στα περίχωρα της Μόσχας να μείνουν χωρίς ηλεκτρισμό.

 

Ο υπουργός Ενέργειας της χώρας είχε τονίσει δημόσια ότι θα είχαν αποκατασταθεί το αργότερο μέχρι τις 18.00 (τοπική ώρα) κάτι που όμως δεν κατέστη εν τέλει εφικτό…

 

Ο Πούτιν, ενοχλημένος που ο συνεργάτης του τον εξέθεσε, τον παρέτρεψε δημοσίως να κάνει πρωτοχρονιά εκεί αφού «αθέτησε» την υπόσχεση του! «Είπατε πως όλα θα είχαν αποκατασταθεί σήμερα μέχρι τις 18:00. Δεν θα έπρεπε να πείτε τίποτα αν δεν ήσασταν σίγουροι. Νομίζω ότι θα πρέπει να πάτε να περάσετε την Πρωτοχρονιά μαζί τους» είπε ο Πούτιν σε εικόνες που μεταδόθηκαν από τη ρωσική τηλεόραση.

 

Φωνή λαού, οργή… Πούτιν και ο Σεργκέι Σμάτκο είπε να μην διακινδυνεύσει να εκνευρίσει εκ νέου τον πρωθυπουργό της Ρωσίας!

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, αντί να είναι σε κάποια σαλέ, ο υπουργός Ενέργειας της χώρας επισκέφθηκε το χωριό Κουτιίνο 20 χλμ έξω από τη Μόσχα), ενώ το ίδιο έκανε –για το φόβο των… Ιουδαίων- στο χωριά Κούροβο και Ακάτοβο, ο κυβερνήτης της Μόσχας Μπόρις Γκρόμοφ! Και οι δύο έκαναν εκεί Πρωτοχρονιά!

 

Είναι αυτό που λέμε «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς»… Και ειδικά όταν έχεις να κάνεις με τον Πούτιν!

star.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!