Κώδωνας κινδύνου από τη Nintendo για τα 3D παιχνίδια

Η Nintendo θα απαγορεύσει στα παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών να χρησιμοποιήσουν τις 3-D λειτουργίες της νέας φορητής παιχνιδομηχανής της στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για την παρουσίαση της μηχανής.

"Η παρακολούθηση τρισδιάστατων εικόνων για πολλή ώρα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ανάπτυξη των παιδικών ματιών", αναφέρει η Nintendo σε ανακοίνωσή της για τους επισκέπτες που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο και έχει αναρτηθεί στην τοποθεσία της στο Internet. Η εταιρεία θα παρουσιάσει τα νέα 3DS σε μια τριήμερη εκδήλωση που θα γίνει κοντά στο Τόκιο.

Στη συνέχεια, η κονσόλα 3DS θα κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου στην Ιαπωνία και τον Μάρτιο στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία.

Η Nintendo τονίζει επίσης πως όλοι οι χρήστες θα πρέπει να κάνουν διάλειμμα κάθε 30 λεπτά όταν παίζουν παιχνίδια με τρισδιάστατη εικόνα ή να σταματούν αμέσως το παιχνίδι αν αισθανθούν αδιαθεσία.

Η ιαπωνική εταιρεία ζητεί από τους γονείς να χρησιμοποιούν το πλήκτρο "γονικού ελέγχου" που προβλέπεται στη νέα κονσόλα για να εμποδίζουν την πρόσβαση των παιδιών μικρής ηλικίας στην τρισδιάστατη προβολή εικόνας.

imerisia.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!