Σχέδιο εκκένωσης ετοιμάζει μυστικά η Βρετανία για τους πολίτες της στον περσικό Κόλπο.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph η κυβέρνηση της χώρας ετοιμάζει μυστικά σχέδιο στο οποίο προβλέπονται οι διαδικασίες για την άμεση εκκένωση εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών βρετανικής υπηκοότητας οι οποίοι διαμένουν ή κάνουν διακοπές στις χώρες του περσικού Κόλπου στην περίπτωση που προκληθεί επίθεση στο Ιράν.

Το προηγούμενο σχέδιο εκκένωσης χρονολογείται από το 1990 και θεωρείται ήδη αρκετά παλιό καθώς εκτιμάται πως μόνο στα ΗΑΕ διαμένουν τουλάχιστον 100.000 βρετανοί υπήκοοι ενώ κάθε χρόνο επισκέπτονται το Ντουμπάι 1 εκατομμύριο τουρίστες από τη Βρετανία. Η κυβέρνηση φοβάται πως το Ιράν θα θελήσει σε περίπτωση επίθεσης εναντίον του να κτυπήσει περιοχές με βρετανικά συμφέροντα και πληθυσμούς. Μέρος του σχεδίου εκκένωσης από τα ΗΑΕ εκτιμάται πως θα περιλαμβάνει την οδικώς απομάκρυνση προς το Ομάν και άλλες γειτονικές χώρες.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!