Θα 'ρθει και η σειρά του Ισραήλ, υπόσχεται ο Ασάνζ

Ο Τζούλιαν Ασάνζ δεσμεύτηκε δημοσίως ότι θα δημοσιοποιήσει απόρρητα έγγραφα που αφορούν στο Ισραήλ, απαντώντας στα σενάρια που τον φέρουν να έχει συνάψει συμφωνία για την εξαίρεσή του από τις αποκαλύψεις του WikiLeaks.

Ο ιστότοπος του ενημερωτικού σταθμού Αλ Τζαζίρα μετέδωσε δηλώσεις του επικεφαλής του WikiLeaks, σύμφωνα με τις οποίες διαθέτει "ευαίσθητα" έγγραφα για τον πόλεμο του Ισραήλ με το Λίβανο, το 2006, αλλά και τη δολοφονία απότη Μοσάντ στελέχους της  Χαμάς στο Ντουμπάι, τον περασμένο Ιανουάριο.

Συνολικά, ανέφερε ότι έχιε στη διάθεσή του 3.700 έγρραφα και αρνήθηκε ότι συνεργάζεται με το Ισραήλ. "Δεν έχουμε καμία μυστική συμφωνία με καμία χώρα [...] Δεν έχουμε καμία άμεση ή έμμεση επαφή με τους Ισραηλινούς", υποστήριξε.

Η θεωρία, ότι ο Ασάνζ λειτουργεί υπέρ του Ισραήλ έχει κερδίσει έδαφος στο μουσουλμανικό κόσμο, δεδομένου ότι πολλές από τις αποκαλύψεις του Wikileaks εξυπηρετούν τα συμφέροντά του. Για παράδειγμα, έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει ότι οι αραβικές χώρες επιθυμούν στρατιωτική επέμβαση κατά του Ιράν, ενώ άλλο υποστηρίζει ότι η Φατάχ του Παλαιστινίου προέδρου Μαχμούντ Αμπάς είχε ζητήσει από το Ισραήλ να επιτεθεί στη Χαμάς, το 2007.

enet.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!