Προειδοποίηση για τσουνάμι στην Ιαπωνία

Προειδοποίηση για τσουνάμι έχουν εκδώσει οι Αρχές της Ιαπωνίας στα νότια και νοτιοδυτικά της χώρας, μετά τον ισχυρό σεισμό 7,4 βαθμών Ρίχτερ κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (τοπική ώρα).

Ο σεισμός σημειώθηκε 130 χιλιόμετρα από το νησί Τσίτσι-σίμα στον Ειρηνικό Ωκεανό σε βάθος 10 χιλιομέτρων και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή ζημιές.

Στη δημόσια τηλεόραση μεταδόθηκε προειδοποίηση, σύμφωνα με την οποία οι κάτοικοι παράκτιων περιοχών «μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με κύματα δύο μέτρων».

Η προειδοποίηση αυτή «ιδίως ισχύει για τις ακτές του νησιωτικού συγκροτήματος Ογκαουάρα» οι κάτοικοι του οποίου προσκλήθηκαν να μεταβούν, άμεσα, σε σημεία μακριά από τις ακτές.

enet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!