Εγκατέλειψαν κοριτσάκι σε μηχάνημα με κουκλάκια

Μέσα σε ένα μηχάνημα στο οποίο τοποθετώντας κάποια κέρματα με μια δαγκάνα μπορείς να κερδίσεις ένα κουκλάκι βρέθηκε εγκλωβισμένο και εγκαταλελειμμένο ένα 2χρονο κοριτσάκι...

Το περιστατικό συνέβη σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο της πόλης του Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ, 
Όταν έφτασαν οι πυροσβέστες δεν πίστευαν στα μάτια τους. "Δεν μπορούμε να φανταστούμε πως μπήκε μέσα στο γυάλινο κλουβί" αναφέρει ένας πυροσβέστης. 
Το κοριτσάκι φορώντας ροζ πιτζάμες και έχοντας μια πιπίλα στο στόμα της έπαιζε με τα κουκλάκια που βρισκόντουσαν μέσα στο μηχάνημα. 
Οι αρχές αμέσως μετά τη διάσωση οδήγησαν τη μικρή στο παιδιατρικό νοσοκομείο όπου θα την περιθάλψουν έως ότου διαπιστώσουν ποιος την εγκατάλειψε.
http://www.pamepreveza.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!