Καθηγητής Melvin-Jones: “Οι Σκοπιανοί κλέβουν την ιστορία άλλων λαών”

Κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης στους φοιτητές με θέμα: ‘Η σημασία της ιστορικής αλήθειας και το Μακεδονικό Ζήτημα’, ο καθηγητής Ιστορίας και Κλασικής Αρχαιότητας, του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αυστραλίας, John Mellvin-Jones, δήλωσε ότι οι Σλάβοι της πΓΔΜ, είναι ένα παράδειγμα ενός λαού που κλέβει ξένη προς αυτούς Ιστορία.

«Γνώρισα έναν αρκετά μεγάλο αριθμό ανθρώπων από την πΓΔΜ στο Περθ. Είναι καλοί πολίτες, εργάζονται σκληρά για να ζήσουν.

Ωστόσο επειδή δεν είναι αρκετά μορφωμένοι, δεν είναι σε θέση να αμφισβητήσουν τη διαστρέβλωση της Ιστορίας, που σε αυτήν εδράζεται η χώρα τους, και αυτή την επιβάλλει, χωρίς να έχει καμία ιστορική βάση.
Η πΓΔΜ δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς ιστορική βάση η οποία καθορίζει και την εθνική ταυτότητα. Αν κάποιος είναι γυμνός δεν έχει δικαίωμα να κλέψει τα ρούχα κάποιου άλλου», είπε ο καθηγητής Mellvin-Jones.
Όπως ήταν φυσικό από τις δηλώσεις αυτές αντέδρασε η ‘Ενωμένη Μακεδονική Διασπορά’ της Αυστραλίας, η οποία απαίτησε να ζητήσει συγνώμη ο καθηγητής για τις δηλώσεις του.
Σε γραπτή, μάλιστα, επιστολή του ένας εκπρόσωπος της ‘Ένωσης’, ο Kërckoski Dame, καθηγητής του Πανεπιστημίου της Αυστραλίας, υπενθύμισε στον Τζόουνς ότι το συνταγματικό όνομα της πΓΔΜ έχει αναγνωριστεί από 129 χώρες σε όλον τον κόσμο. Και σε αυτές συμπεριλαμβάνονται οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Βρετανία και η Κίνα και σύμφωνα με την άποψή του, εσφαλμένα φέρει την ένδειξη «ΠΓΔΜ».
--
Τίτλος άρθρου: Mellvin-Xhons: Maqedonasit janë popull që vjedhin historinë e huaj
(Μέλβιν-Τζόουνς: Ο μακεδόνες είναι λαός που κλέβει την ιστορία ξένων)
Δημοσίευμα της αλβανόφωνης εφημερίδας των Σκοπίων ‘ Lajm’
echedoros-a


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!