Τραγωδία κοντά στο Νησί των Χριστουγέννων

Τραγωδία σημειώθηκε στην Αυστραλία καθώς δεκάδες οικονομικοί μετανάστες έχασαν τη ζωή τους όταν το σαπιοκάραβο στο οποίο επέβαιναν βυθίστηκε ενώ ήταν κοντά στο Νησί των Χριστουγέννων.

Τα σωστικά συνεργεία διέσωσαν 42 ανθρώπους ενώ έχουνανασύρει νεκρούς 28. Την ίδια ώρα εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί οι άνθρωποι που πνίγηκαν να είναι περισσότεροι, αφού στο πλοιάριο ενδέχεται να επέβαιναν περίπου 100 άνθρωποι.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι οικονομικοί μετανάστες είχαν ξεκινήσει το ταξίδι τους από την Ινδονησία με προορισμό την Αυστραλία προκειμένου να ζητήσουν άσυλο. Όπως έγινε γνωστό το πλοιάριο προσέκρουσε στη βραχώδη ακτογραμμή εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι αρχές διέταξαν έρευνα για να διαπιστωθεί για ποιο λόγο το πλοιάριο δεν έγινε αντιληπτό από τις λιμενικές αρχές της Αυστραλίας.

Star.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!