Τρέμουν τα γυμνά στήθη

Τι μπορεί να τρομάξει πιθανούς εξτρεμιστές από το να επισκεφθούν τη Δανία; Η πρόταση ήρθε από το Λαϊκό Κόμμα και αφορά ένα τολμηρό βίντεο από την υπηρεσία για τον τουρισμό

Προκλητικές εικόνες γυμνόστηθων γυναικών να κάνουν ηλιοθεραπεία θα συμπεριληφθούν στα εκάστοτε τουριστικά βίντεο της Δανίας με σκοπό να απωθήσουν τους… εξτρεμιστές.

Σύμφωνα με  τον Πίτερ Σκαραπ, εκπρόσωπο της εξωτερικής πολιτικής για το Λαϊκό κόμμα της Δανίας κάτι τέτοιο θα ήταν αποτελεσματικό ενώ καλεί τη κυβέρνηση να σκεφτεί σοβαρά την εν λόγω πρόταση.

Όπως υποστηρίζει το να συμπεριληφθούν στα βίντεο λάγνες εικόνες γυναικών κάτω από τον καυτό ήλιο θα σηματοδοτήσει ότι η Δανία είναι μια ανοιχτή και ελεύθερη κοινωνία.

"Το να κάνουν οι γυναίκες τοπλες δεν είναι μια συνηθισμένη εικόνα στις παραλίες του Πακιστάν αλλά στη Δανία θεωρείται κάτι το φυσιολογικό", τόνισε, προσθέτοντας ότι εάν δείξουν λίγο γυμνά στήθη οι εξτρεμιστές ίσως αποθαρρυνθούν από το να επισκεφτούν τη χώρα.

Ωστόσο, η εν λόγω ιδέα δεν έχει γίνει αποδεκτή ακόμα καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που δεν τη θεωρούν και πολύ έξυπνη και πως δεν θα έχει αποτέλεσμα.

"Ένα ζευγάρι στήθη δεν προσφέρουν προστασία ενάντια στον εξτρεμισμό", τονίζουν, υποστηριζόμενοι ότι θα έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα με τους εξτρεμιστές να κατακλύζουν τη χώρα αφού όπως λένε έχουν εμμονή με το σεξ.

Από τη πλευρά του ο Σκαραπ εμμένει στη πρότασή του να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Ολλανδίας που έκανε το ίδιο.

news247

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!