Ελεύθερος με εγγύηση ο Ασάντζ

Ο ιδρυτής της Wikileaks, Τζούλιαν Ασάντζ, που συνελήφθη στη Βρετανία μετά απο σουηδικές καταγγελίες για σεξουαλικά εγκλήματα, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση από ένα βρετανικό δικαστήριο.

Ο Δικαστής, Χάουαρντ Ριντλ, τον άφησε ελεύθερο υπό όρους με εγγύηση και όρισε νέα ακρόαση για την υπόθεση του στις 11 Ιανουαρίου.

Ο 39χρονος Αυστραλός, του οποίου η ιστοσελίδα έχει προκαλέσει την οργή των ΗΠΑ μετά τη δημοσίευση πολλών από ένα αρχείο περίπου 250.000 διαβαθμισμένων στις ΗΠΑ διπλωματικών εγγράφων, κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση και βιασμό δυο γυναικών εθελοντριών στην σουηδική Wikileaks κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Σουηδία.

Ο Ασάντζ αρνείται τις κατηγορίες και προσπαθεί να αντιμετωπίσει με κάθε τρόπο τις προσπάθειες της Σουηδίας για την έκδοση του.

nooz.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!