Καρχαρίες “πράκτορες” της Μοσάντ!

Καρχαρίες – πράκτορες της Μοσάντ ήταν τα θαλάσσια κήτη που ευθύνονται για τις φονικές επιθέσεις σε τουρίστες στο αιγυπτιακό θέρετρο Σαρμ ελ Σέιχ. Αυτή είναι η άποψη αιγυπτίων αξιωματούχων, οι οποίοι υπό το καθεστώς πανικού για να μην πληγεί ο τουρισμός της χώρας, προσφεύγουν σε θεωρίες συνωμοσίας…

Ο στρατηγός Abdel-Fadeel Shosha, κυβερνήτης της περιοχής, δήλωσε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει την ανάμιξη της Μοσάντ στις επιθέσεις των καρχαριών. Το κίνητρο της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας είναι να καταστραφεί η τουριστική βιομηχανία της Αιγύπτου. Αν οι καρχαρίες ήταν τηλεκατευθυνόμενοι, ανήκαν σε ιδιαίτερο φανατισμένο είδος σιωνιστικού καρχαρία ή ήταν πράκτορες της Μοσάντ μεταμφιεσμένοι, θα ερευνηθεί, σχολιάζουν καυστικά τα διεθνή ΜΜΕ.

Εκτός από τον στρατηγό, υπάρχουν και άλλοι που υποστηρίζουν αυτή τη θεωρία. Ένας πεπειραμένος δύτης της Αιγύπτου, που γνωρίζει καλά τη θαλάσσια περιοχή του θέρετρου, υποστήριξε στην κρατική τηλεόραση ότι οι συγκεκριμένοι καρχαρίες είναι είδη του ωκεανού, που δεν υπάρχουν στα αιγυπτιακά νερά. Όταν ερωτήθηκε πώς πέρασαν οι καρχαρίες στην Ερυθρά Θάλασσα, ξέσπασε λέγοντας: «Το ερώτημα είναι ποιος τους άφησε να περάσουν και πώς ταξίδεψαν 4.000 χιλιόμετρα χωρίς κανένα ατύχημα, μέχρι να φτάσουν στο Σαρμ ελ Σέιχ»…

Αιγύπτιοι επιστήμονες προσπαθούν με δηλώσεις τους να επαναφέρουν στη λογική τις αιγυπτιακές αρχές, οι οποίες προς το παρόν προτιμούν την εκδοχή της συνομωσίας.

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!