Εξαφάνισαν τους αρχαίους Αλλιανούς!

Με άμμο σκέπασαν οι τουρκικές Αρχές τον αρχαιολογικό χώρο, στον οποίο βρισκόταν μέχρι πρότινος η αρχαία λουτρόπολη των Αλλιανών...

 Οι αρχαίοι Αλλιανοί, που είναι πολύ κοντά στην Πέργαμο και τη Σμύρνη, βυθίστηκαν μέσα σε τόνους άμμου, προκειμένου να φτιαχτεί στη θέση τους ένα φράγμα. Η σχετική απόφαση ελήφθη από την τουρκική Πολεοδομική Υπηρεσία τον Αύγουστο του 2010.Τότε, η Ομάδα Πρωτοβουλίας για την Προστασία των Αλλιανών (Iffetdiler) προσέφυγε δικαστικά εναντίον της απόφασης, προκειμένου να μπλοκάρει την υλοποίησή της.

Παρά το γεγονός, όμως, ότι η υπόθεση εκκρεμούσε ενώπιον της τουρκικής δικαιοσύνης, οι Αρχές προχώρησαν πραξικοπηματικά στην καταστροφή της πόλης, καταβυθίζοντάς τη μέσα στην άμμο.
Από την πλευρά της, η ομάδα Iffetdiler ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στα δικαστήρια, ενώ προανήγγειλε σειρά διαδηλώσεων στην Κωνσταντινούπολη.
Πηγή: Hurriyet


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!