17χρονος οπλισμένος με σπαθιά κρατά ομήρους 6 νήπια στη Γαλλία - Εισέβαλλε στο σχολείο η αστυνομία

- Ζήτησε πριν από λίγο ένα όπλο ν' αυτοκτονήσει- Μπήκε νωρίς το πρωί κρατώντας δυο σπαθιά - Aπελευθέρωσε 14 από τα 20 νήπια - Ανάστατη η πόλη Μπεζανσόν 


 

 

 

 

 

Πριν από λίγο, μέλη της επίλεκτης ομάδας της γαλλικής αστυνομίας εισέβαλαν στον παιδικό σταθμό της πόλης Μπεζανσόν.
Σε επικοινωνία που είχαν με τον έφηβο ο οποιος κρατά ομήρους 5 ή 6 παιδιά και την δασκάλα τους, τους ζήτησε ένα όπλο για να αυτοκτονήσει, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας και μετέδωσε ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου.

Ολα ξεκίνησαν λίγο μετα τις 8 το πρωί. Ο νεαρός κρατώντας δυο σπαθιά μπήκε στο σχολείο και εισέβαλλε σε τάξη νηπιαγωγείου. Μέσα υπήρχαν 20 παιδιά. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Η αστυνομία εκκένωσε το σχολείο.


Λίγη ώρα αργότερα ο 17χρονος απελευθέρωσε 14 παιδιά και κράτησε ομήρους τα υπόλοιπα τα οποία σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής είναι πέντε ή έξι παιδιά ηλικίας από 4 έως 6 ετών.

Λίγο πριν τις 13.15 ώρα ελλάδος επίλεκτες δυνάμεις της αστυνομίας εισέβαλλαν στο σχολείο και τότε ο νεαρός τους ζήτησε ένα όπλο για ν' αυτοκτονήσει.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμμία πληροφόρηση για τους λόγους που οδήγησαν τον 17χρονο να εισβάλλει στο σχολείο.

newsit.gr

 

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!