Βομβιστής αυτοκτονίας πίσω από το διπλό τρομοκρατικό κτύπημα στην Στοκχόλμη

Βομβιστής αυτοκτονίας τελικά ήταν πίσω από τη διπλή βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο της Στοκχόλμης όπου τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα..

Λίγο πριν τις απανωτές εκρήξεις ο ίδιος φώναζε στα σουηδικά για τους στρατιώτες που έχει η χώρα στο Αφγανιστάν ενώ αμέσως μετά άρχισε να φωνάζει στα αραβικά λένε αυτόπτες μάρτυρες.

Περίπου 10 λεπτά πριν την έκρηξη ένα e-mail που στάλθηκε σε σουηδική εφημερίδα απευθυνόταν στον σουηδικό λαό όπου ο αποστολέας του διαμαρτυρόταν για την ανοχή της σουηδικής κυβέρνησης στους πίνακες του Lars Vilks –όπου απεικονίζεται ο Μωάμεθ ως σκύλος- στην παρουσία σουηδών στρατιωτών στο Αφγανιστάν, λέγοντας πως «τώρα τα παιδιά σας, οι κόρες σας και οι αδελφές σας πρόκειται να πεθάνουν όπως οι αδερφοί μας, οι αδερφές μας και τα παιδιά μας πεθαίνουν».

Ο αποστολέας του e-mail καλούσε όλους τους μουσουλμάνους που ζουν στην Ευρώπη και τη Σουηδία σε ιερό πόλεμο καταλήγοντας «Μη φοβάστε, μη φοβάστε τη φυλακή, μη φοβάστε το θάνατο».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!