Φορτηγό πλοίο βυθίστηκε ανοικτά των ισραηλινών ακτών λόγω κακοκαιρίας.

Μολδαβικό φορτηγό πλοίο βυθίστηκε σήμερα εν μέσω κακοκαιρίας στα ανοικτά των ισραηλινών ακτών. Τα 11 μέλη του πληρώματός του διασώθηκαν.

Οι έντεκα Ουκρανοί, μέλη του πληρώματος του φορτηγού πλοίου Adriatic, περισυλλέγησαν σώοι από πλοίο της Ταϊβάν που έπλεε κοντά. Το πλήρωμα πρόλαβε να εγκαταλείψει το πλοίο και να επιβιβαστεί σε σωσίβια λέμβο.
Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα μαζικής ενημέρωσης, το Adriatic μετέφερε 3.000 τόνους σιδήρου και εξέπεμψε σήμα κινδύνου, ενώ έπλεε 10 μίλια από το Ασντοντ, νοτίως του Τελ Αβίβ.
Το πλοίο έβαλε νερά και βυθίστηκε καθώς στην περιοχή τα κύματα έφθαναν τα επτά μέτρα και οι άνεμοι έπνεαν με ταχύτητα άνω των 100χλμ την ώρα.

protothema.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!