Προειδοποιεί για χρήση πυρηνικών όπλων η Βόρεια Κορέα

Η Βόρεια Κορέα θα βασιστεί στην πυρηνική της δύναμη για να υπερασπιστεί τον εαυτό της απέναντι στις εχθρικές δολοπλοκίες των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας, δήλωσε σήμερα ο βορειοκορεάτης υπουργός Εξωτερικών Πακ Ούι Τσουν σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο Interfax.

«Πιστεύουμε ότι για όσο διάστημα οι ΗΠΑ και η Νότια Κορέα δεν εγκαταλείπουν την εχθρική τους πολιτική της αντιπαράθεσης προς τη Βόρεια Κορέα, θα είναι αδύνατο να μειωθούν οι εντάσεις στην κορεατική χερσόνησο», τόνισε και πρόσθεσε ότι «η πολιτική μας (...) της ενίσχυσης του στρατιωτικού μας δυναμικού βασιζόμενοι στην πυρηνική μας δύναμη είναι σωστή».

Ο Πακ Ούι Τσουν ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα από τις 12 έως τις 15 Δεκεμβρίου έπειτα από πρόσκληση των ρωσικών αρχών.

tvxs.gr

 

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!