Ετοιμάζεται ο ανταγωνιστής του Wikileaks!

Σύμφωνα με πληροφορίες η διαβόητη ιστοσελίδα Wikileaks αναμένεται να αποκτήσει ανταγωνιστή!

Οι πληροφορίες θέλουν μια ομάδα που αποχώρησε πρόσφατα από το WikiLeaks να ετοιμάζει τον ανταγωνιστή του ο οποίος πρόκειται να βγει στον αέρα με την ονομασία OpenLeaks.

Το project Openleaks μάλιστα, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται να ανοίξει μέσα στο επόμενο τριήμερο.

Η διαφορά της νέα υπηρεσίας από το WikiLeaks, είναι οτι δε θα δημοσιοποιούνται απευθείας όλα τα απόρρητα έγγραφα, αλλά θα λειτουργούν ως μεσάζοντας ανάμεσα σ' αυτούς που έχουν τα έγγραφα και σ' αυτούς που επιθυμούν να τα αποκτήσουν.

Οι δημιουργοί του OpenLeaks απ’ οτι φαίνεται δεν έχουν και πολύ καλές σχέσεις με τον δημιουργό του Wikileaks μιας και δηλώνουν οτι το Wikileaks λειτουργεί με απολυταρχική συμπεριφορά ενώ η δικιά τους υπηρεσία πρόκειται να είναι δημοκρατική και θα συμμετέχουν όλα τα μέλη σε αυτή χωρίς, να περιορίζονται σε μια ομάδα ή έναν άνθρωπο.

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!