Ψαρεύοντας νεκρούς, μια επικερδής επιχείρηση!

Το ψάρεμα πτωμάτων είναι γνωστό στην Κίνα από τους αρχαίους χρόνους, όταν μερικοί ψαράδες αφιέρωναν το χρόνο τους για την ανάσυρση πτωμάτων από τα νερά και στη συνέχεια την επιστροφή τους στις οικογένειές τους.

Τότε, αυτή η «δουλειά» ήταν ευπρόσδεκτη και σεβαστή, καθώς ο ίδιος ο ψαράς δεν ήταν ανταμειβόταν με χρήματα, αλλά μια απέραντη ευγνωμοσύνη. Με το πέρασμα των χρόνων η αλιεία πτωμάτων έγινε σύντομα μια ανθηρή επιχείρηση για την πλειονότητα των ψαράδων στον Κίτρινο ποταμό.

Ένας από τους πολλούς ψαράδες του Κίτρινου ποταμού, ο 55χρονος Wei Xinpeng ξεκίνησε αυτό το μακάβριο αλλά πολύ πιο επικερδές «επάγγελμα» το 2003 παρά το γεγονός ότι μέχρι τοτε είχε ένα διαφορετικό επάγγελμα. Κάθε χρόνο 80 με 100 πτώματα αντιστοιχούν στην «ψαριά» του κάθε ψαρά. Τα πτώματα ανήκουν συνήθως σε θύματα πνιγμού, αυτοκτονίας ή δολοφονίας. Ο κ. Xipeng εξηγεί ότι η αμοιβή τους είναι ανάλογη του εισοδήματος των πελατών τους. Για παράδειγμα, πληρώνεται περίπου 75 δολάρια από έναν αγρότη, 300 δολάρια από έναν υπάλληλο, φθάνοντας μέχρι τα 450 δολάρια στους πιο εύπορους!

http://siteseeing.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!