Η Toshiba θα κυκλοφορήσει τηλεόραση με μπαταρία!

Είχατε ακούσει την τηλεόραση της Toshiba με μπαταρία; Ήταν απλά ένα σχέδιο αλλά φαίνεται ότι σκοπεύει να το κυκλοφορήσει στην αγορά. 

Η Toshiba στοχεύει στις χώρες που ανήκουν στην Ένωση Ασιατικών Νοτιοανατολικών Χωρών (Ινδονησία, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ κ.α.) για την προώθηση της σειράς "Power-TV", η οποία θα είναι διαθέσιμη σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις 24, 32 και 40 ιντσών.
Η αιτιολογία που κατασκευάστηκε μια τέτοια τηλεόραση είναι ότι οι χώρες αυτές δεν έχουν μόνιμα ηλεκτρισμό σε σύγκριση με την Ευρώπη ή την Ιαπωνία. Επίσης, η τηλεόραση θα μπορούσε να προσφέρει στους ιδιοκτήτες της, βασικές πληροφορίες κατά τη διάρκεια τυφώνα ή γενικής συσκότισης. Η Ταϊβάν για παράδειγμα έχει περισσότερους σεισμούς και φυσικές καταστροφές ετησίως σε σύγκριση με άλλες χώρες.
Αυτά λοιπόν τα τρία μοντέλα έχουν οθόνη LED, χαμηλή κατανάλωση και εσωτερική μπαταρία ικανή να παρέχει έως και δύο ώρες συνεχoύς λειτουργίας. Η Toshiba σκοπεύει να προσφέρει αυτές τις τηλεοράσεις σε τιμή που κυμαίνεται από 190 έως 400 δολάρια στις χώρες αυτές.


http://www.secnews.gr/archives/6738


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!