Η χιονάτη φιλούσε υπέροχα

Μια διαφορετική εκδοχή της Χιονάτης, είχαν την "ευκαιρία" να διαβάσουν τα παιδιά στην Κίνα. Λάθος μετάφραση από μεταπτυχιακό φοιτητή, την παρουσίαζε σε ερωτικά σχήματα με τους επτά νάνους!

Μια ερωτικού περιεχομένου εκδοχή του παραμυθιού η «Χιονάτη και οι επτά νάνοι» κυκλοφόρησε κατά λάθος Κινεζικός εκδοτικός οίκος.

Η Χιονάτη στη Κινεζική εκδοχή κάνει έρωτα με τους επτά νάνους! και αυτό οφείλεται στο ότι χάθηκαν στην μετάφραση…

Έτσι ο εκδότης αναγκάστηκε να αποσύρει τα  παραμύθια των αδελφών Γκριμ από τα ράφια, καθώς προκλήθηκαν αντιδράσεις από γονείς.

Το παραμύθι βρέθηκε στα ράφια τον περασμένο Οκτώβριο και περιλαμβάνει την ανά διατυπωμένη την  ιστορία της Χιονάτης η οποία ερωτοτροπεί με τους επτά νάνους.

Ο εκδοτικός οίκος, είπε ότι μπερδεύτηκε  γιατί  δεν μπορούσε να βρει την αρχική γερμανική έκδοση του βιβλίου για τη μετάφραση, και χρησιμοποίησε την  ιαπωνική.

"Περίπου 150 αντίτυπα του βιβλίου πουλήθηκαν και ζητήσαμε να ανακληθούν τα υπόλοιπα" τονίζει ο Λι Γίονγκ αναπληρωτής πρόεδρος  της εκδοτικής εταιρίας και προσθέτει "Καλέσαμε τους αναγνώστες μας να επιστρέψουν τα βιβλία καθώς δεν είναι υγιή για τα παιδιά".

Όσο άφορα τώρα τη μετάφραση από τα Ιαπωνικά δήλωσε "Δεν γνωρίζουμε Ιαπωνικά και έτσι δεν είναι δυνατό να κάνουμε σύγκριση, αλλά  έχουμε εμπιστοσύνη στο μεταφραστή, ο οποίος είναι μεταπτυχιακός φοιτητής."

news247


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!