«Ευχαριστώ» του Ισραήλ στην Ελλάδα για τη βοήθεια

Με ανακοίνωσή της, η ισραηλινή πρεσβεία στην Ελλάδα μεταφέρει τις ευχαριστίες του κράτους και του λαού του Ισραήλ προς την ελληνική κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό, κ. Γ. Παπανδρέου και όλους τους αρμόδιους υπουργούς για τη βοήθεια που έχει προσφέρει η Αθήνα στην καταπολέμηση της πυρκαγιάς που μαίνεται ανεξέλεγκτη στο βόρειο Ισραήλ και έχει ως αποτέλεσμα τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων.


Ήδη, τα πέντε ελληνικά πυροσβεστικά αεροσκάφη έχουν προσγειωθεί στο Ισραήλ και αναμένεται να συμβάλλουν στο έργο της κατάσβεσης. 

Είχε προηγηθεί τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των πρωθυπουργών του Ισραήλ και της Ελλάδας, με τον Γιώργο Παπανδρέου να ανταποκρίνεται άμεσα στην έκκληση του ομολόγου του για αποστολή βοήθειας. 

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, Άριε Μέκελ, ανέφερε: «Η άμεση επικοινωνία μεταξύ των δύο πρωθυπουργών μας και η γρήγορη απόφαση να αποσταλεί βοήθεια στο Ισραήλ, συνάδει με τις νέες και πολύ θετικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ. Ο επαγγελματισμός και η εμπειρία του ελληνικού προσωπικού στην καταπολέμηση των πυρκαγιών είναι γνωστή και χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο Ισραήλ. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους Έλληνες πολίτες που επικοινώνησαν με την πρεσβεία μας για να προσφέρουν τη συμπαράστασή τους και να μας εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη βοήθεια των φίλων και γειτόνων μας σε ώρα ανάγκης».

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!