Ενα χέλι φωτίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ενυδρείο στην Ιαπωνία σοκάρει τους επισκέπτες με την επιλογή της χριστουγεννιάτικης διακόσμησής του: χρησιμοποιεί ένα ηλεκτροφόρο χέλι για να φωτίσει το δέντρο των Χριστουγέννων.

Κάθε φορά που το χέλι κουνιέται δύο πανελ από αλουμίνιο συγκεντρώνουν αρκετή ηλεκτρική ενέργεια για να ανάψουν τα φωτάκια στο ύψους δύο μέτρων δέντρο.

Το ενυδρείο στην Καμακούρα, νότια του Τόκιο, πρόσθεσε επίσης στα εκθέματά του και έναν Αγιο Βασίλη ρομπότ που τραγουδάει και χορεύει όταν οι επισκέπτες χοροπηδάμε σε μια εξέδρα που είναι συνδεδεμένη με ηλεκτρικά καλώδια.

«Οπως το χέλι κινείται και τα φωτάκια ανάβουν, χρησιμοποιώντας τους μύες του για να παράγει ηλεκτρισμό, έτσι θέλουμε και οι επισκέπτες να κάνουν το ίδιο για να λειτουργήσουν τον Αγιο Βασίλη», δήλωσε ο Καζουχίκο Μινάουα, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ενυδρείου.

ethnos.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!