Επίθεση χάκερ στο Wikileaks

Ηλεκτρονική επίθεση από χάκερ δέχθηκε αργά το απόγευμα ο δικτυακός τόπος Wikileaks.

Αυτή την ώρα έχει αποκατασταθεί εν μέρει η λειτουργία του site, χωρίς ωστόσο να παρέχεται η δυνατότητα στους χρήστες να περιηγηθούν στις εσωτερικές του σελίδες.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγες ώρες προτού η ιστοσελίδα προχωρήσει στη διαρροή εκατομμυρίων εγγράφων, τα οποία θα έφερναν στο φως - μεταξύ άλλων - ευαίσθητες πληροφορίες τόσο για τις Η.Π.Α. όσο και για άλλες χώρες του κόσμου. 

Νωρίτερα σήμερα, ο διαχειριστής του Wikileaks, Julian Assange, είχε δηλώσει μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Λίβανο ότι είναι θέμα ωρών, η δημοσιοποίηση όλων των εγγράφων. 

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση, το state απηύθυνε έκκληση στον Assange να μη δημοσιοποιήσει τα στοιχεία που έχει, γιατί τίθενται σε κίνδυνο οι ζωές αμέτρητων ανθρώπων.

zougla.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!