Βρέθηκαν ζωντανοί μετά από 50 ημέρες στον Ειρηνικό

Τρεις έφηβοι, κάτοικοι των νήσων Τοκελάου στον Νότιο Ειρηνικό, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί εδώ και 50 ημέρες, περισυνελέγησαν σώοι από αλιευτικό, όπως μετέδωσε σήμερα ραδιοφωνικός σταθμός της Νέας Ζηλανδίας.


Τα τρία αγόρια, ηλικίας 14 και 15 ετών, είχαν βγει στις αρχές Οκτώβρη για μια βόλτα στη θάλασσα με μια μικρή αλουμινένια βάρκα. Έκτοτε, οι τοπικές Αρχές είχαν χάσει τα ίχνη τους και για όλο αυτό το διάστημα θεωρούνταν νεκρά.

Τα τρία παιδιά εντοπίστηκαν στα ανοικτά των νησιών Φίτζι, σε απόσταση 1.420 χιλιόμετρων από το αρχιπέλαγος Τοκελάου, που αποτελείται από τρεις ατόλες συνολικής επιφάνειας 10 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία αγόρια μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν εγκαύματα και είχαν υποστεί αφυδάτωση.

zougla.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!