95.000€ του γλίστρησαν από την οροφή του αυτοκινήτου!

Απαρηγόρητος είναι ένας 68χρονος συνταξιούχος στο Εσεξ της Μεγάλης Βρετανίας καθώς οι οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής έκαναν φτερά...

Ο 68χρονος ο οποίος δεν εμπιστευόταν τις τράπεζες είχε καταφέρει μετά από πολλά χρόνια να μαζέψει 95.000 ευρώ (80.000 λίρες). Το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε χρόνο – χρόνο το φυλούσε μέσα στο σπίτι του. 
Μια μέρα αποφάσισε να πάρει το ποσό και το κρύψει σε κάποιο άλλο σπίτι. Έβαλε τα χρήματα σε μια τσάντα και πριν ξεκινήσει με το αυτοκίνητό του τοποθέτησε την τσάντα στην οροφή του αυτοκινήτου.

Λίγο η ηλικία, λίγο η αγωνία ο συνταξιούχος το ξέχασε. Μπήκε στο αυτοκίνητο έβαλε μπροστά και η τσάντα με το θησαυρό κάπου έπεσε στο δρόμο αφού τη πήρε ο αέρας. Όταν ο 68χρονος συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί ήταν αργά. 

Ο 68χρονος -ο οποίος ζήτησε να μην δημοσιευτούν τα στοιχεία του -με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε ότι για χρόνια φυλούσε τα χρήματα κάτω από το στρώμα ενώ πολύ συχνά άλλαζε κρυψώνες!
PROTO THEMA

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!