«Παρέμβαση» Αγίου σε ληστεία εκκλησίας!

Από πρώτο χέρι βίωσε την θεία δίκη ο επίδοξος ληστής που προσπάθησε να κλέψειτο παγκάρι μιας εκκλησίας: στην προσπάθειά του να αρπάξει τις εισφορές,του ήρθε στο κεφάλι ένα... ομοίωμα του Αγίου Αντωνίου, μεγάλη η χάρη του!


Ο ληστής μπήκε στον ναό του Αγίου στο Μόναχο και προσπάθησε να αρπάξει το παγκάρι, το οποίο είναι τοποθετημένο επάνω στο άγαλμα, στα χέρια -κυριολεκτικά- του Αγίου

Στην προσπάθειά του να αποσπάσει τον οβολό των πιστών, ο ληστής όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει το παραμικρό, αλλά «έφαγε» κοτζάμ Άγιο στο κεφάλι, αφού το....

άγαλμα τον πέτυχε στο δόξα πατρί!

«Προφανώς ο Άγιος δεν ήθελε να το αφήσει», σχολίασε ο παπάς της ενορίας, Ludwig Sperrer.

Αιμόφυρτος, ο ληστής πήγε σε παρακείμενο σπίτι και ζήτησε βοήθεια. Όσο βρισκόταν εκεί, πάντως, δεν άφησε τον χρόνο να πάει χαμένος: η γυναίκα συνεργός του άρπαξε ένα πορτοφόλι.

Όχι, σε αυτή την κλοπή ο Άγιος δεν παρενέβη...
star.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!