Κι άλλοι νεκροί από το ηφαίστειο Μεράπι

Ξεπέρασαν τους 300 οι νεκροί από τις εκρήξεις του ηφαιστείου Μεράπι στην Ιάβα της Ινδονησίας. Η πρώτη έκρηξη πραγματοποιήθηκε στις 26 Οκτωβρίου και από τότε πάνω από 200.000 άνθρωποι εξακολουθούν να ζουν σε προσωρινούς καταυλισμούς έχοντας ήδη εγκαταλείψει τις κατοικίες τους.


Ο τελευταίος απολογισμός κάνει λόγο για 304 θύματα ενώ η εκτίμηση της προηγούμενης εβδομάδας άγγιζε τους 273 νεκρούς. Εν τω μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής 203.449 άνθρωποι φιλοξενούνται σε προσωρινούς καταυλισμούς.

Πάντως, το ηφαίστειο Μεράπι παραμένει δραστήριο παρά το γεγονός ότι η δραστηριότητά του έχει μειωθεί σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες.

-zougla.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!