Χιλιάδες νεκρά έμβρυα σε Ταϊλανδέζικο ναό

Περισσότερα από δύο χιλιάδες νεκρά έμβρυα ανακαλύφθηκαν στο βουδιστικό ναό της Μπανγκόγκ, λίγες ημέρες μετά την πρώτη ανατριχιαστική ανακάλυψη των 340 εμβρύων.

Οι αστυνομικές έρευνες εντόπισαν ένα δεύτερο «μυστικό» δωμάτιο στο ναό, το οποίο χρησιμοποιούνταν σαν αποθήκη, πριν τα έμβρυα πάνε για αποτέφρωση. Τα έμβρυα ήταν τυλιγμένα με πλαστικές σακούλες.

Δύο υπάλληλοι του ναού και μία γυναίκα κατηγορούνται από την αστυνομία ότι συνέλεγαν τα νεκρά έμβρυα από κλινικές της πρωτεύουσας.

Η 33χρονη γυναίκα παραδέχτηκε ότι αμειβόταν με 16 δολάρια για κάθε έμβρυο που παρέδιδε στο ναό.

Αφορμή για να ξεκινήσουν οι έρευνες, ήταν μια απαίσια οσμή που εξαπλώθηκε όταν χάλασε ο κλίβανος του ναού.

Τα νεκρά έμβρυα προέρχονται από εκτρώσεις που πραγματοποιούνται παράνομα σε κλινικές, καθώς δεν οι εκτρώσεις είναι παράνομες στην Ταϊλάνδη, εκτός και αν η εγκυμοσύνη είναι αποτέλεσμα βιασμού.

newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!