Πουλάνε βαλσαμωμένα γουρουνάκια ως ζωντανούς κουμπαράδες!

Κουμπαράδες-γουρουνάκια (ξέρετε, από εκείνους που φέρουν σχισμή στη ράχη για τη ρίψη νομισμάτων και στρογγυλό άνοιγμα στη βάση για την εξαγωγή των αποταμιευθέντων) φτιαγμένους όχι από πηλό ή πορσελάνη (όπως συνηθίζεται αιώνες τώρα) αλλά από πραγματικά βαλσαμωμένα γουρουνάκια πουλάει ο ιστότοπος TheCheeky.com, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των φιλοζωικών οργανώσεων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας, πρόκειται για χοιρίδια τα οποία πέθαναν από φυσικά αίτια και εν συνεχεία, βαλσαμώθηκαν, προτού υποστούν ειδική επεξεργασία κουμπαροποίησης (διαδικασία για την οποία χρειάζονται από έξι έως 12 μήνες).Όσο για την τιμή κάθε «γουρουνιού», αυτή μάλλον απαιτεί χρόνια αποταμίευσης καθώς ανέρχεται σε... 4.000 δολ. (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής).Δεδομένου του υψηλού κόστους, δεν είναι να απορεί κανείς που μέχρι στιγμής δεν έχει πουληθεί ούτε ένας κουμπαράς. Οι φιλοζωικές οργανώσεις από τη μεριά τους, αντιδρούν καταγγέλλοντας πως τέτοιου είδους προϊόντα «ευτελίζουν τη ζωή» ενώ εκφράζουν αμφιβολίες και για τα «φυσικά αίτια» θανάτου των ζώων.

http://www.ethnos.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!