Νέα φυλή ιθαγενών ανακαλύφθηκε στον Αμαζόνιο

Μια άγνωστη μέχρι τώρα φυλή ανακαλύφθηκε τυχαία στον Αμαζόνιο κοντά σε δασικό φυλάκιο που βρίσκεται στην περιοχή για την αποτροπή της παράνομης κοπής ξύλων.

 

Εντύπωση προκάλεσε το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις Αρχές του Περού και δείχνει στιγμιότυπα από τις πρώτες επαφές των ιθαγενών με μέλη του Εθνικού Ινστιτούτου Ανάπτυξης των Άνδεων, του Αμαζονίου και των Αφρό-Περουβιανών (INDEPA), δίπλα σε καλύβες φτιαγμένες από φύλλα φοίνικα και ζαχαροκάλαμου.

Ο πρόεδρος του Ιστιτούτου Mayta Capac Alatrista, σύμφωνα με το Sky News, δήλωσε ότι οι ερευνητές επικοινώνησαν με μέλη της φυλής και έλαβαν πληροφορίες για τον τρόπο ζωής των ιθαγενών.

Οι άνθρωποι της συγκεκριμένης φυλής έρχονταν για πρώτη φορά σε επαφή με άτομα από άλλο πολιτισμό και αυτό συνέβη τυχαία καθώς οι ιθαγενείς αναζητούσαν τροφή σε περιοχή γύρω από το ποτάμι.

                                                           

 

 

 

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!