Αυξήθηκε κατακόρυφα η ζήτηση για εξορκιστές!

Να και ένας κλάδος που δεν αντιμετωπίζει κρίση. Η Καθολική Εκκλησία των ΗΠΑ βρίσκεται σε απελπιστική ανάγκη για νέους εξορκιστές και για να την καλύψει οργανώνει σεμινάρια...

Το σεμινάριο θα γίνει στη Βαλτιμόρη αυτο το Σαββατοκύριακο και οι υποψήφιοι – 56 επίσκοποι και 66 ιερείς έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή – θα διδαχτούν το τελετουργικό του εξορκισμού. Το σεμινάριο διαρκεί δύο ημέρες και φιλοδοξεί να βγάλει στην “πιάτσα” νέους εξορκιστές καθώς αυτή τη στιγμή σε όλες τις ΗΠΑ υπάρχουν μόνο πέντε με έξι. 

Ο επίσκοπος εκκλησία του Ιλινόι,Τόμας Παπρόκι δηλώνει στο Reuters, ότι αυτοί οι λίγοι εξορκιστές που υπάρχουν δεν φτάνουν για να καλύψουν τις ανάγκες, αφού δέχονται εκκλήσεις από τη μία άκρη της χώρας ως την άλλη. “Κανονικά κάθε επισκοπή πρέπει να έχει το δικό της εξορκιστή” αναφέρει. Οι αιτήσεις για εξορκισμούς μάλιστα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, γεγονός για το οποίο ο πατέρας Παπρόκι δεν είχε να δώσει κάποια εξήγηση. 

Σημειώνεται ότι η Καθολική Εκκλησία επιτρέπει να πραγματοποιούν εξορκισμό μόνο ειδικά εκπαιδευμένοι ιερείς και μόνο με έγκριση των ανωτέρων τους στην ιεραρχιά. Σύμφωνα με την Εκκλησία δείγματα ότι ένας άνθρωπος έχει καταληφθεί από δαιμονικό πνεύμα είναι: Φαγούρα, τάση να δαγκώνει, επίδειξη εξωπραγματικής δύναμης και έντονη αντίδραση αποστροφής στον αγιασμό...

newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!