Λυσσάξανε τα γερμανικά ΜΜΕ κατά της Ελλάδας λόγω της επιστολής βόμβας στη Μέρκελ

Λυσσάξανε οι γερμανικές εφημερίδες κατά της Ελλάδας μετά την αποκάλυψη της επιστολής-βόμβας κατά της Μέρκελ. Οι πιο υστερικές κραυγές προήλθαν από τα ταμπλόιντ που εδώ και ένα χρόνο καταφέρονται κατά της Ελλάδας λόγω της οικονομικής κρίσης.

«Επειδή η Ευρωπαϊκή Ενωση επέβαλε στην Ελλάδα δρακόντεια μέτρα λιτότητας, αυξάνει το μίσος πολλών Ελλήνων κατά της Ευρώπης » έγραψε για παράδειγμα η διαβόητη «Βild Ζeitung». Εναντίον της καγκελαρίου και του γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, πρόσθεσε, έχει εξαπολυθεί σε ορισμένα φόρα ένα « κανονικό κυνήγι μαγισσών ».

Ταυτόχρονα « στον ελληνικό Τύπο υποδαυλίζεται ανοιχτά το μίσος εναντίον της Ευρώπης και ιδιαίτερα της Γερμανίας. Μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, στην οποία η καγκελάριος Μέρκελ επέβαλε αυστηρότερους κανόνες για τα ελλείμματα, υπήρξαν στον Τύπο κακοήθεις παρομοιώσεις με τον ναζισμό ».

Πάντως η επίσημη κυβέρνηση είχε άποόλυτα νηφάλια εκτίμηση: « Δεν νομίζουμε με κανέναν τρόπο ότι αυτή η ενέργεια στρεφόταν ιδιαίτερα κατά της Γερμανίας » δήλωσε στο Βερολίνο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών. "Οι βομβιστές, πρόσθεσε, έχουν στο στόχαστρο πολλά και διάφορα κράτη. Για αυτό και τα μέτρα ασφαλείας πρέπει να επεκταθούν σε διεθνή κλίμακα".

«Οι έρευνες έδειξαν ότι το περιεχόμενο της βόμβας θα μπορούσε να προκαλέσει βαριά τραύματα » δήλωσε αργά τη νύχτα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Σάιμπερτ. Ο υπουργός Εσωτερικών θεώρησε πάντως σκόπιμο να αποκλείσει σύνδεση της «ελληνικής» βόμβας με τις «αδέσποτες» της περασμένης Παρασκευής που πέρασαν από τη Γερμανία για τις ΗΠΑ έχοντας αφετηρία την Υεμένη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!