Μωράκι έπεσε από τον 7ο στην αγκαλιά περαστικού!

Ο λόγος για ένα κοριτσάκι 15 μηνών που έπεσε χθες από διαμέρισμα του 7ου ορόφου στο Παρίσι, έκανε γκελ στην τέντα ενός καφέ και κατέληξε στην αγκαλιά ενός περαστικού, σχεδόν χωρίς γρατζουνιά.

Δεν πιστεύει στ' αυτιά της η μικρή για την περιπέτεια της συνομηλίκου της...Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας το κοριτσάκι έπεσε από το παράθυρο ενώ έπαιζε με την 4χρονη αδελφή του χωρίς την επίβλεψη κάποιου ενηλίκου. Φαίνεται να μην έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό και παρακολουθείται σε κοντινό νοσοκομείο.

Δημοσίευμα της εφημερίδας “Λε Παριζιάν” αναφέρει ότι ένας νεαρός είδε το μωρό τη στιγμή που άρχιζε να πέφτει και φώναξε τον πατέρα του. Εκείνος έτρεξε, άπλωσε τα χέρια του κι έπιασε το μωρό μετά την αναπήδηση που έκανε στην τέντα της καφετέριας.

“Τύχη-βουνό” είχε το μωρό, ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό i-tele ο ιδιοκτήτης του καφέ που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας, καθώς σε αντίθεση με ό,τι κάνει συνήθως χθες το απόγευμα είχε αφήσει την τέντα ανοιχτή. “Συνήθως την κλείνω για να μην πιάσει φωτιά από τις γόπες των τσιγάρων που ρίχνουν πάνω της” είπε.

enet.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!