Επιβίωσε σε πτήση κρυμμένος στο σύστημα προσγείωσης ένας 16χρονος!

Μια απίστευτη όσο και συγκινητική ιστορία ενός Ρώσου έφηβου, ηλικίας μόνο 16 χρόνων, ήρθε στο φως. Ο νεαρός οποίος δραπέτευσε από ορφανοτροφείο της περιοχής Ιρκούτσκ στη Σιβηρία, επιβιβάσθηκε σε πτήση 400 χιλιομέτρων και επέζησε, κρυμμένος στο σύστημα προσγείωσης του αεροπλάνου!


Ο 16χρονος δραπέτευσε μαζί με ένα 14χρονο φίλο του και πήγαν στο τοπικό αεροδρόμιο. Εκεί ο 14χρονος συνελήφθη, αλλά ο 16χρονος κατάφερε να ξεφύγει και κρύφτηκε στο σύστημα προσγείωσης του αεροπλάνου.

Οι αστυνομικοί τον περίμεναν στο αεροδρόμιο της πόλης Κιρένσκ, ύστερα από τις πληροφορίες που τους είχε δώσει 14χρονος φίλος του. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία το αγόρι υποφέρει από τις συνέπειες της έλλειψης οξυγόνου και από χιονίστρες και θα σταλεί πίσω στο ορφανοτροφείο. Σημειώνεται ότι η θερμοκρασία σε αυτό το σημείο φτάνει μέχρι και -70 βαθμούς Κελσίου!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!