''Ρούφηξε'' μέχρι τελευταίας σταγόνας 6,5 εκατομμύρια ευρώ

66χρονος Σκωτσέζος συνταξιούχος σε 6 χρόνια ''ήπιε'' όσα κέρδισε στο ΛΟΤΤΟ.

Ο John Currie,από τη Γλασκώβη,πρώην εργαζόμενος σε ναυπηγεία,αδέκαρος πλέον,δηλώνει πως το κουπόνι με το οποίο κέρδισε το ΛΟΤΤΟ το 2004 τον ''γέμισε'' με λεφτά αλλά και με δυστυχία.Μάλιστα τώρα ανυπομονεί να αφήσει το πλουσιόσπιτο που αγόρασε για να γυρίσει πίσω στο φτωχικό του που συνορεύει με την αγαπημένη του pub και τους κολλητούς για να μπεκροπίνουν.

Ο Σκωτσέζος με το που κέρδισε το μυθικό ποσό,το έριξε με τους φίλους του στο ποτό και σαν να μην έφτανε αυτό τους έπαιρνε μαζί του,πληρώνοντας τους όλα τα έξοδα φυσικά,σε διακοπές στην Αυστραλία,στο Λας Βέγκας και στην Ισπανία.

Η γυναίκα του κυριολεκτικά τον κλώτσησε έξω από το σπίτι,όχι μόνο επειδή δεν την έπαιρνε μαζί του στις διακοπές,αλλά επειδή κουράστηκε να τον βλέπει μονίμως μεθυσμένο.

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!