Μακάβρια ευρήματα σε βυθό λίμνης

Οι σκελετοί περίπου 100 ατόμων, ανασύρθηκαν από τον πυθμένα μιας λίμνης, στα σύνορα ανάμεσα στη Βοσνία και στη Σερβία. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές πιστεύεται ότι ήταν μουσουλμάνοι οι οποίοι σκοτώθηκαν στον πόλεμο του 1992- 1995 στη Βοσνία.


«Ανασύραμε συνολικά 396 τμήματα από σκελετούς που ανήκουν σε τουλάχιστον 97 σορούς», δήλωσε ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Αγνοουμένων της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Άμορ Μάσοβιτς. Τα θύματα, πιστεύεται ότι ήταν περίπου 1.000 βόσνιοι μουσουλμάνοι, που εξαφανίστηκαν από την πόλη του Βίσεγκραντ το 1992.

Σύμφωνα με τον κ. Μάσοβιτς, πρόκειται για μία από τις πιο εκτεταμένες επιχειρήσεις στις δύο πλευρές της λίμνης Πέρουκατς, στην οποία συμμετείχαν περίπου 2.000 ειδικοί και εθελοντές.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!