Βρείτε κενό ασφαλείας στον Firefox & κερδίστε 3.000$

Ένας 12χρονος επαγγελματίας «κυνηγός» σφαλμάτων, ο Alex Miller,  ανταμείφθηκε με 3.000$ από τη Mozilla διοτι ανακάλυψε ένα σημαντικό κενό ασφαλείας στον Firefox!

Ο εκπρόσωπος της Mozilla, Brandon Sterne, δήλωσε στην Mercury News » Ο αριθμός των ανθρώπων που συμβάλλουν σε αυτό τον τομέα είναι αρκετά μικρός. Πρόκειται για ένα πολύ εξειδικευμένο τεχνικό τομέα. Ο Mozilla είναι μια κοινότητα, η οποία αποτελείται ως επί το πλείστον από τους εθελοντές, πραγματικά προτρέπουμε τόν κόσμο να ασχοληθεί με την κοινότητα».

Η μητέρα του Alex, Elissa Miller, είπε στην εφημερίδα οτι ο γιός της είναι αυτοδίδακτος και του αρέσει να διαβάζει τεχνικά βιβλία, προφανώς είναι το πάθος του.

- www.siteseeing.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!