«Είδαν» τον διάβολο και πήδηξαν από το παράθυρο...

Ένα μωρό τεσσάρων μηνών είναι το τραγικό πρόσωπο στην αλλόκοτη ιστορία του Παρισιού που συγκλόνισε την γαλλική κοινωνία. Δέκα άνθρωποι τραυματίσθηκαν και ένα μωρό σκοτώθηκε όταν πήδηξαν από το παράθυρο επειδή όπως είπαν «είδαν το διάβολο».

Όλα ξεκίνησαν σε ένα διαμέρισμα όπου διέμεναν 13 μετανάστες. 

Στις 3 τα ξημερώματα περίπου το μωρό έκλαιγε και ο πατέρας του σηκώθηκε να το ταϊσει. Τότε, για άγνωστο ακόμα λόγο, οι υπόλοιποι ένοικοι του διαμερίσματος σηκώθηκαν σε κατάσταση αμόκ και θεώρησαν πως ο άνδρας ήταν ο διάβολος. 

Αφού τον μαχαίρωσαν στο χέρι και τον άφησαν γυμνό, τον πέταξαν έξω από την πόρτα, αλλά  ο πατέρας του παιδιού λόγω δύναμης κατέφερε να αντισταθεί και να ξαναμπει στο διαμέρισμα. 

Τότε οι υπόλοιποι ένοικοι, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν από τον «διάβολο», πήδηξαν από το παράθυρο, με έναν από αυτούς να κρατά στα χέρια του το μωρό. 

Το μωρό δυστυχώς δεν κατάφερε να επιβιώσει, ενώ οι υπόλοιποι ένοικοι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο του Παρισιού, μερικοί από αυτούς με σοβαρά τραύματα.

cosmo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!