Απίστευτες εικόνες μέσα από κρατήρα ηφαιστείου

Κατάβαση μέσα στον κρατήρα ενός ενεργού ηφαιστείου έκανε ο  βρετανός  Ντρού Μπρίσλοου.
Ο ριψοκίνδυνος εξερευνητής έφτασε σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από τη λάβα, κάτι που κατέγραψε στιγμή προς στιγμή με την κάμερά του και χαρακτήρισε ως «το πιο όμορφο θέαμα που έχω αντικρύσει στη ζωή μου».

 

Αυτό που για τον Ντρου Μπριστοου ήταν όνειρο ζωής, για τους υπόλοιπους ανθρώπους είναι ένας αφόρητος εφιάλτης. Ήταν ένα εγχείρημα που σχεδιάστηκε με την παραμικρή λεπτομέρεια επί 10 χρόνια, καθώς το παραμικρό λάθος θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο ακόμα και για την ίδια του τη ζωή.

 

«Είναι απολύτως απίστευτο. Έρχομαι εδώ επί 30 χρόνια προσπαθώντας να καταγράψω τα πλάνα που μαγνητοσκοπώ τώρα. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Ο θόρυβος, η ζέστη, οι βράχοι που πέφτουν και οι τοξικές αναθυμιάσεις μου είναι... αδιάφορα. Δεν θα ήθελα να  βρίσκομαι πουθενά αλλού στον κόσμο»,εμφανίζεται να δηλώνει κατά την διάρκεια της κατάβασής του.

 

Φορώντας ειδική στολή που τον προστάτευε από την απίστευτη ζέστη και τα εγκαύματα ο Ντρου  Μπρίστοου κατέβηκε σε βάθος 500 μέτρων. Σταμάτησε μόλις 100 μέτρα από το σημείο που η λαβα ανέβλυζε κοχλάζοντας από τα έγκατα της Γης.

 

Στο ριψοκίνδυνο εγχείρημά του, τον συνόδευαν ο συνεργάτης του ηφαιστειολόγος Τζοφ Μακέι και οι καμεραμέν Μπραντλει Αμπροουζ και Ντανιελ Λεισι, που όμως δεν τόλμησαν να κατέβουν μέχρι το βάθος του κρατήρα. Ωστόσο, χρησιμοποίησαν τους πιο δυνατούς φακούς τους για να καταγράψουν αυτά τα απίστευτης δύναμης και ομορφιάς πλάνα. Δείτε τα...

                                                                                    


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!