Εντόπισε τον Θεό

Τίποτε δεν μπορεί να μείνει κρυφό από τη Google ούτε ο ίδιος ο Θεός.

Ο Κύριος απαθανατίστηκε από το Google Street να μας κοιτάει από ψηλά πάνω από τη λίμνη  Quarten, της Ελβετίας. Ή έτσι τουλάχιστον φαίνεται ότι έγινε στη φωτογραφία που ανέβηκε στο μπλογκ Gawker.

Όπως έγραψε ο μπλόγκερ Μαξ Ριντ "θα μπορούσε να είναι ο Θεός και ο Υιός του ή απλά μια αυταπάτη της φωτογραφικής κάμερας" προσθέτοντας ότι εάν έχεις μεγαλώσει με μια θρησκευτική νοοτροπία όπου έχεις μάθει να  βλέπεις παντού τον Θεό, σε λουλούδια ακόμα και στην τοστιέρα, τότε είναι εύκολο να αναγνωρίζεις κάπου τη φιγούρα Του παντού.

Είτε προήλθε από αντανάκλαση του φωτός στη κάμερα είτε όχι αυτή είναι η πρώτη φορά που το Google Street απαθανατίζει μια τόσο μυστηριώδη μορφή.

http://news247.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!