«Πεθαναν» τη Μαντονα

«Η Madonna σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 3:45 τα ξημερώματα στην Νέα Υόρκη. Πέθανε πριν φτάσει στο νοσοκομείο. Οι ταυτότητες των άλλων δυο επιβατών του αυτοκινήτου της δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί», έγραφαν οι... τίτλοι που περνούσαν στο κάτω μέρος της οθόνης ιταλικής ιστοσελίδας, την ώρα μάλιστα που μεταδιδόταν «δελτίο ειδήσεων»

Πρόκειται για μία κακόγουστη φάρσα, θύμα της οποίας «έπεσε» η βασίλισσα της ποπ, που την «πέθαναν» πριν της ώρας της, για τι άλλο, μα για λόγους τηλεθέασης ή μάλλον επισκεψιμότητας. Οι τέσσερις ιταλοί που έχουν «στήσει» το εν λόγω site έφτιαξαν μέχρι και διασκευή - μοιρολόι του τραγουδιού «Hung up» της Madonna, την οποία χρησιμοποίησαν ως μουσική υπόκρουση για να ανακοινώσουν πως η βασίλισσα σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

Φυσικά η Madonna ζει και βασιλεύει και η είδηση είναι ψευδής. Η καλλιτεχνική ομάδα ΙΟΚΟΖΕ των νεαρών Ιταλών που δημιούργησε το φανταστικό αυτό βίντεο για τον αναπάντεχο θάνατο της ποπ σταρ, όπως ήταν φυσικό, κατατρόμαξε τους φαν της. Στο βίντεο, ο παρουσιαστής ανακοίνωνε το γεγονός , ενώ υπήρχαν δηλώσεις μαρτύρων και θαυμαστών της, αλλά και πλάνα από τον τόπο του δυστυχήματος

Η κακόγουστη φάρσα φυσικά και δεν άρεσε καθόλου στην Madonna, η οποία δεν αποκλείεται να κινηθεί και νομικά εναντίον του συγκεκριμένου site.

seleo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!