Οδηγούσε για μήνες με μία μούμια δίπλα της!

Μια πρώην κτηματομεσίτρια κυκλοφορούσε επί μήνες με το μουμιοποιημένο σώμα μιας άστεγης μέσα στο αυτοκίνητό της, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία του Λος Άντζελες.

Η οδηγός είχε επιτρέψει στην άστεγη να κοιμηθεί μέσα στο αυτοκίνητο αλλά όταν εκείνη πέθανε, φοβήθηκε να ειδοποιήσει την αστυνομία.
Αντί για αυτό, κάλυψε τη σορό με μια στοίβα ρούχων και έριξε σόδα για να περιορίσει τη δυσοσμία. Οι ιατροδικαστές πιστεύουν ότι η γυναίκα πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο πριν από τρεις έως δέκα μήνες. Οι καιρικές συνθήκες και η έλλειψη αέρα μέσα στο όχημα συνέβαλαν στη μουμιοποίηση του πτώματος. Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα όταν πήγε να απομακρύνει το αυτοκίνητο που είχε εγκαταλειφθεί σε ένα δρόμο. Από τη νεκροτομή δεν βρέθηκαν στοιχεία που να συνηγορούν σε εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν η οδηγός θα κατηγορηθεί για το θάνατο της άστεγης, τα στοιχεία της οποίας παραμένουν άγνωστα.
protothema.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!