Ο ιστότοπος Wikileaks «ξαναχτυπά»

Ο ιστότοπος WikiLeaks, που έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και ο οποίος «ειδικεύεται» στη δημοσίευση απόρρητων πληροφοριών υποσχέθηκε ότι θα προβεί αύριο σε μια σημαντική ανακοίνωση, σε μήνυμα που αναρτήθηκε στο Twitter, παρά τις προειδοποιήσεις του ΝΑΤΟ να μην γίνουν αποκαλύψεις που αφορούν τον πόλεμο στο Ιράκ.


Το μήνυμα που αναρτήθηκε στο twitter έγραφε το εξής: 
«Σημαντική ανακοίνωση του WikiLeaks στην Ευρώπη στις 10:00 αύριο».

Ο ιστότοπος δε διευκρινίζει ωστόσο που στην Ευρώπη θα γίνει η ανακοίνωση, ούτε αν η ώρα που αναφέρεται είναι τοπική ή ώρα Γκρίνουιτς.

Νωρίτερα ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, είχε προειδοποιήσει από το Βερολίνο να μην υπάρξουν αποκαλύψεις από το Wikileaks, για τον οποίο ο διεθνής Τύπος υποστηρίζει ότι προτίθεται να δημοσιεύσει πολύ σύντομα χιλιάδες απόρρητα έγγραφα για τον πόλεμο στο Ιράκ.

Στις αρχές της εβδομάδας το υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, που έχει κινητοποιήσει 120 άτομα για να εκτιμήσουν τις συνέπειες από τη δημοσιοποίηση εγγράφων έχει ζητήσει από τα μέσα ενημέρωσης «να μη διευκολύνουν τη διαρροή απορρήτων που αφορούν το Ιράκ».

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!