Εκρηκτικά έριξαν τους Δίδυμους πύργους..

ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΥΡΟΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ!!Νέα στοιχεία που φέρνει στο φως ομάδα επιστημόνων, έρχονται να ενισχύσουν την θεωρία που υποστηρίζει ότι η πτώση των Δίδυμων Πύργων οφείλεται σε ελεγχόμενη έκρηξη και όχι σε πυρκαγιά που προκάλεσε η κηροζίνη των αεροσκαφών.


Μία ομάδα επιστημόνων, ερεύνησε τα συντρίμμια των δίδυμων πύργων και διαπίστωσε πως αυτά περιέχουν στοιχεία ίδια με εκείνα των εξελιγμένων εκρηκτικών υλικών που κατασκευάστηκαν σε αμερικανικά εργαστήρια, το χρονικό διάστημα πριν από την 11η Σεπτεμβρίου.

Όπως εξήγησε ο επικεφαλής των επιστημόνων Niels Harrit, η σκόνη από τα χαλάσματα που αναλύθηκε περιέχει ίχνη εκρηκτικής ύλης, δεν μπορεί να εξηγηθεί ούτε από...
την πρόσκρουση των αεροσκαφών, ούτε από κάποια φυσική αιτία.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί είναι ως πυροτεχνικό υλικό.

Η ανακάλυψη αυτή συμβαδίζει με εκείνη που είχε κάνει λόγο για υψηλές συγκεντρώσεις σφαιριδίων σιδήρου στη σκόνη των ερειπίων τα οποία απαιτούν θερμοκρασίες πολύ πιο υψηλές από αυτές που πετυχαίνει η καύση αεροπορικού καυσίμου ή μια πυρκαγιά κτιρίου, για να σχηματιστούν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!