«Ο Διάβολος στο δρόμο του Ντιτρόιτ»: Μακάβρια ιστορία

Η 7χρονη Καθλιν Εντουαρντς πάσχει από την ασθένεια του Χάντιγκτον, η οποία μάλιστα την άφησε ορφανή από μητέρα ένα χρόνο πριν, όταν και πέθανε μόλις σε ηλικία 24 ετών.

Το κοριτσάκι ουσιαστικά μέρα με τη μέρα πλησιάζει προς τον θάνατο, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που όχι απλά δεν συγκινούνται από την περιπέτεια της υγείας της, αλλά την χλευάζουν κι από πάνω. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους γείτονές της Σκοτ και η Τζένιφερ Πετκοφ, οι οποίοι την κοροϊδεύουν και σπάνε πλάκα με την ιστορία της.

Σύμφωνα με την γιαγιά της επτάχρονης, όλα ξεκίνησαν από τότε που οι γονείς της Κάθλιν έκαναν ένα πάρτι για την κόρη τους, αλλά δεν κάλεσαν τα παιδιά των Πέτκοφ.
Οι τελευταίοι φαίνεται ότι αυτό δεν το συγχώρεσαν και έτσι έγραψαν στο facebook το μήνυμα «ανυπομονώ να πεθάνεις», που απευθύνονταν προς την επτάχρονη γειτόνισσά τους - χωρίς να την κατονομάζουν. Ωστόσο, ανάρτησαν μια αποκρουστική φωτογραφία της μικρής, να την αγκαλιάζει ο Χάρος, ενώ προσάρμοσαν και ένα φέρετρο στο όχημά τους για να της θυμίζουν διαρκώς ότι λιγοστεύει ο χρόνος της.

Οι αντιδράσεις αυτές έχουν προκαλέσει σάλο. Ο πατέρας παρακαλάει τις αρχές τον βοηθήσουν να αφήσουν οι Πέτκοφ ήσυχη την κόρη του στην περιπέτειά της.Παράλληλα, χιλιάδες χρήστες του facebook έγιναν μέλη του γκρουπ «Ο Διάβολος στο δρόμο του Ντιτρόιτ», το οποίο είναι αφιερωμένο στην Τζένιφερ Πέτκοφ, που κατακρίνεται από όλη την Αμερική. Το ζεύγος Πέτκοφ έχει χαρακτηριστεί ως το πιο άκαρδο των ΗΠΑ, ωστόσο η ενέργειά του αυτή δεν είναι ποινικά κολάσιμη, όπως έλεγαν αμερικάνοι νομικοί που έψαξαν τρόπο για να στραφούν και δικαστικά εναντίον του...
Star.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!